11-04-2024 19:44:27

CHP'li bir vatandaş seçim zaferini ilginç bir şekilde kutladı

31 Mart Yerel Seçimlerinde %37, 8'lik oy oranıyla 14 Büyükşehir, 21 Belediye ve 337 İlçe Belediyesi kazanarak birinci parti çıkan CHP'de, zafer coşkusu devam ediyor.
CHP'li bir vatandaş seçim zaferini ilginç  bir şekilde kutladı

31 Mart Yerel Seçimlerinde  %37, 8'lik oy oranıyla 14 Büyükşehir, 21 Belediye ve 337 İlçe Belediyesi kazanarak birinci parti çıkan CHP'de, zafer coşkusu devam ediyor.

Partililere, seçim zaferini doyasıya kutlarken bazı vatandaşlar da coşku ve sevinçlerini  yaşarken ilginç yöntemlere başvuruyor.

31 Mart Yerel Seçimlerini mahallesindeki kahvenin ampulünü kırarak kutlamak isteyen bir vatandaş, birkaç sopa darbesine rağmen havada asılı duran ampulü kırmayı başaramasa da sevinç ve coşkusunu göstermek ve iktidar partisinin politikalarına yönelik tepkisini dile getirmekte noktasında başarılı oldu.

CHP'li vatandaş her ne kadar  ampul kırma girişimleri başarısızlıkla sonuçlansa da seçim zaferini çiftetelli oynayıp göbek atarak kutlamaya devam etti.

Vatandaş,  "Bizim kahvenin ampulü bu seçimde iktidar partisinden daha dirençli çıktı. Ancak bir sonraki seçimde İnşallah onu da patlatacağız" dedi.

  HABER VİDEOSU

  •   Etiket
  •   Okuma Bu haber 189 defa okunmuştur.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI