04-04-2024 20:59:29

ERKAN AYDIN MAZBATASINI ALDI

31 Yerel Seçimlerinde elde ettiği zaferle Osmangazi Belediye Başkanlığı'na CHP'li Erkan Aydın, BUSKİ'de düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
ERKAN AYDIN MAZBATASINI ALDI

31 Mart Yerel Seçimlerinde elde ettiği zaferle Osmangazi Belediye Başkanlığı'na CHP'li Erkan Aydın, BUSKİ'de düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ın mazbata törenine, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa BozbeyCHP Bursa Milletvekilleri, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz ÇeliktenCHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün'ün yani sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

"ARTIK NİLÜFER'E GİTMENİZE GEREK KALMADI"

Partililerin ve vatandaşların coşkulu tezahüratları eşliğinde mazbatasını alan Erkan Aydın,  omuzlarına aldıkları yükün farkında olduklarını vurgulayarak;

"Osmangazi 31 Mart'ta tam bir demokrasi şöleni yaşadı.  Bizler her bir vatandaşımıza dokunarak dertlerine derman olmak için yola çıktık.  Bugün ortaya çıkan tablo daha iyi bir geleceği hakkettiklerini düşünen tüm Osmangazililerin eseridir. Birlikte başardık.  Her bir partilimizin vatandaşımızın emeği, çabası, katkısı sonsuz. Bundan sonra hata yapmak bize, eleştirmek size, her türlü eleştiriye göğüs germek, hoşgörüyle yaklaşmak bize. Ortak akıl kullanarak, CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışını Osmangazi'nin her bir sokağında hissettirmek boynumuzun borcudur.
Bundan sonra da daha çok çalışarak, daha az dinlenerek, sizleri daha fazla dinleyerek halkçı belediyecilikle, insan odaklı belediyecilikle Osmangazi'nin yüzünü güldüreceğiz. Gülümsemek için artık Nilüfer'e gitmenize gerek kalmadı" diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, siyasi hayatı boyunca her anlamda kendisine büyük destek verdiğini söylediği ailesine ve CHP örgütlerine teşekkür etti. 

  HABER VİDEOSU

  •   Etiket
  •   Okuma Bu haber 161 defa okunmuştur.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI