06-07-2024 22:10:57 Son Güncelleme: 14-07-2024 01:19:57

Bursa Keles Yolunda aynı yerde peş peşe iki kaza

Bursa-Keles yolu Çaybaşı Mahallesi mevkiinde yapımı devam eden karayolunda bariyerlerin olmaması sık sık kazaların yaşanmasına çıkarıyor...
Bursa Keles Yolunda aynı yerde peş peşe iki kaza

Bursa-Keles yolu Çaybaşı Mahallesi mevkiinde yapımı devam eden yolda dün meydana gelen ve 1 kişinin yaşamını yitirmesine sebep olan trafik kazasının ardından bugün de saat 16.00 sıralarında yeni bir kaza daha gerçekleşti.

Edinilen bilgiye, Keles'ten Bursa istikametine giden Sadık Dinç'in kullandığı 16 AKT 191 plakalı kamyonet,  sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası şarampole yuvarlandı. 

Sürücü Sadık Dinç, kazadan hafif yaralı olarak kurtulurken kazayı gören vatandaşlar, 112 çağrı merkezini arayarak ambulans çağırdı.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu  bildirildi.
Vatandaşlar,  yapımı devam eden yolda sık sık kazaların meydana geldiğine dikkat çekerek  dün ve bugün olmak üzere peş peşe gerçekleşen kazalar sonrası yetkililere biran önce gerekli önlemlerin alınması yönünde çağrıda bulundu. 

Kaza sonrası olay yerine gelen Jandarma Ekipleri inceleme başlattı...

  HABER VİDEOSU

  •   Etiket
  •   Okuma Bu haber 484 defa okunmuştur.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI